Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 13 august 2009

Test pentru diferenta de sistem

Test pentru diferenta de sistem



" Un bunic va sta un an in inchisoare dupa ce a pipait-o pe Minnie Mouse la Disney World
13 august, 15:06



Mickey si Minnie Mouse

Un bunic din Statele Unite a fost gasit vinovant de agresarea fizica a unei femei imbracata ca celebrul personaj de desene animate Minnie Mouse, in timpul vizitei la Disney World. Turistul, in varsta de 60 de ani, a ciupit personajul de posterior si a apucat-o de nuri in vreme ce femeia poza in fata orasului Magic Kingdom's Toon, noteaza, joi, "Mail Online".
Insa, in costumul lui Minnie, se afla britanica Duncan McGoldrick, care, potrivit dosarului de la Curtea din Orange County, a fost ingrozita de atac. John William Moyer, din Pennsylvania, era cu gura la urechi in timp ce o pipaia pe femeie. "Am incercat tot ce stiam sa-l fac sa-si ia mainile de pe sanii mei. In final l-am impins pe jos", a marturisit in lacrimi femeia. Imediat dupa atac, ea a depus si o reclamatie la politie.
Joi, barbatul a fost gasit vinovat pentru atac si risca sa isi petreaca urmatorul an in inchisoare pe langa plata unei amenzi de aproape 1.500 de dolari. Desi Moyer a redactat o scrisoare in care isi cere scuze pentru atac, el va fi supravegheat 180 de zile si trebuie sa isi dedice 50 de ore muncii in folosul comunitatii. Mai mult el va fi supus unui test pishologic, pentru a determina daca mai este sanatos mental, mai precizeaza sursa citata.
R.R.


Comentarii: 1, forum ACTIV

Changeman
2009-08-13 17:05:08


Curiozitate

Daca Minnie Mouse era la noi in Bucuresti sa zicem , si patea ce-a patit in USA, si mergea in lacrimi sa depuna reclamatia la Politia sectorului X, ma intreb :

- ce-i spunea onor politistul de servici ?
- i-ar fi primit reclamatia ?
- risca si la noi sa plateasca 1500 de dolari ?
- risca si la noi sa faca 1 an inchisoare ?
- agresorul ar fi redactat o scrisoare in care ...isi cerea scuze ?!
- ar fi fost supravegheat 180 de zile ?
- ar fi lucrat 50 de ore in folosul comunitatii ?
- ar fi fost supus unui test psihologic pentru ca a pipait o femeie ( adica pentru atata lucru, domne...) sa vada daca este sanatos mental ? "

( Sursa : http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-08-13&id=36069 )

Niciun comentariu: