Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 22 aprilie 2010

Mesaj pentru Bucuresti

Primesc intr-o statie de metrou din Bucuresti un ziar gratuit . Sa-l privim impreuna :




















Foto : CONSERVATORUL





Cele doua personaje pitoresti care arata bucurestenilor cu degetul unde sa priveasca ceea ce ele considera important , merita o mica atentie. Un "Search" pe Google ne edifica instantaneu asupra celor doua celebritati de aceeasi factura politica, sociala si morala care se sustin reciproc :







LILIANA MINCA


Sursa : http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/eveniment/liliana-ghervasuc-minca-acuzata-de-fals-si-uz-de-fals-in-declaratii.html




"Preşedinte cu rang de secretar de stat al ANCEX (Agenţia Naţională de Control a Exporturilor).

Liliana Gervasuc, devenită Mincă în urma căsătoriei cu liderul Conservatorilor din Mangalia, Ion Mincă, are o istorie presărată de scandaluri. De la vînzări de arme, activitate de dactilograf, controlor al exporturilor externe, şefă a Loteriei Române şi înapoi la activitatea de control al comerţului exteror, Liliana le-a făcut pe toate. După o perioadă petrecută pe post de secretar/dactilograf al generalului Stănculescu, Liliana s-a angajat la o societate privată. De unde a plecat pe uşa din dos, solicitînd salarii compenastorii, dar fiind totodată acuzată că şi-ar fi însuşit ilegat bani din unele contracte.

După o scurtă perioadă în fruntea ANCEX, Liliana a fost numită la Loteria Română, unde s-a îngrijit ca tipografiile familiei Voiculescu, şeful pe linie de partid, să aibă de muncă mereu. Başca, sub pretextul unor “situaţii de urgenţă”, a executat şi nişte licitaţii cu parfum de ilegalitate, pentru care Loteria a fost şi amendată. Cît timp a condus instituţia, a avut grijă nu doar de firmele şefilor politici, dar şi de odraslele acestora. De exemplu, Camelia, fiica preşedintelui PC, Daniela Popa, a fost angajată, fără concurs, la Direcţia Resurse Umane a Loteriei.
"

Sursa : http://cazierulguvernarii.catavencu.ro/functionar/liliana_minca_ghervasuc-113.html






CRISTIAN POPESCU PIEDONE


" Este cunoscut şi pentru introducerea în pieţele sectorului 6 a „cântarului cetăţeanului” ideea preluată şi în pieţele din alte sectoare.

Din 2004 a înfiinţat Asociaţia pentru Protecţia Cetăţeanului. În cei patru ani de activitate până în prezent, Cristian Popescu Piedone a trimis peste 30.000 de sesizări autorităţilor publice centrale şi locale, în folosul comunităţii."


Sursa : http://www.piedone.ro/cine_este_piedone-43-59-ro.html



"Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va fi cercetat pentru uz de fals dupa ce a inscris o masina in Bucuresti cand avea buletin de Arges.

Potrivit unei anchete a Politiei, in data de 3 octombrie 2007, Cristian Popescu Piedone s-a prezentat la ghiseul Serviciului Inmatriculari din Capitala cu o carte de identitate eliberata in Bucuresti, pentru a inscrie in circulatie un autoturism Cadillac de Ville, informeaza Adevarul in editia online de marti.

Documentul nu mai era insa valabil pentru ca actualul primar al sectorului 4 avea un buletin emis de Biroul Evidenta Populatiei din Topoloveni, judetul Arges, in data de 25 septembrie 2007.

Piedone se mutase fictiv in comuna Priboieni pentru a putea obtine permisul de conducere in cuibul politistilor spagari din Arges.

La scurt timp dupa ce a luat examenul la cinci categorii intr-o zi, Piedone a redevenit bucurestean, pe 24 octombrie 2007. Cu toate acestea, pe 4 octombrie 2007, Piedone avea Cadillac-ul de Ville inmatriculat in Bucuresti cu numarul B-74-JFK.

Practic, actualul primar al sectorului 4 s-a prezentat la Serviciul Inmatriculari cu o carte de identitate pe care nu ar mai fi trebuit s-o detina. Mai mult, pe solicitarea de inmatriculare a Cadillac-ului, Piedone a declarat in fals ca are buletin de Bucuresti.

Politistii au intocmit un dosar de cercetare penala pe numele lui Cristian Popescu Piedone, acuzat de uz de fals si fals in declaratii.
"

Sursa : http://www.ziare.com/stiri/ancheta/primarul-piedone-risca-3-ani-de-inchisoare-345078



"Culmea capacităţilor de şofer - Piedone obţine într-o singură zi dreptul de a conduce autovehicule de toate categoriile: A, B, BE, C şi CF. Toate examenele sunt promovate în aceeaşi zi: 22 octombrie 2007, iar în dreptul localităţii unde a avut loc examinarea este trecut judeţul Argeş", se mai arată în comunicat."

Sursa : http://www.evz.ro/detalii/stiri/videanu-piedone-a-dat-mita-la-pitesti-pentru-permisul-de-conducere-807777.html




Rezulta fara putinta de tagada ca onorabila doamna Liliana Minca este mandra ( din fotografie cel putin ) ca o sustine onorabilul domn Cristian Popescu Piedone . In schimb, nu rezulta deocamdata ce legatura transcendenta ar putea exista intre "cantarul cetateanului" din trecutul glorios al domnului Cristian Popescu Piedone si sefia Loteriei Romane din trecutul glorios al doamnei Liliana Minca, legatura care ii aduce pe aceeasi platforma ideologica pentru lupta cea mare . Dar cine poate sti ce ne rezerva viitorul...

Niciun comentariu: