Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 7 septembrie 2010

Intelectualii si violenta

Intelectualii si violenta


In ultima vreme societatea romaneasca evolueaza rapid si dramatic de la stadiul anterior de ring social, la un stadiu calitativ superior in care lupta civila dupa „ reguli” devin o lupta K1 in ringul transformat ad-hoc in ...cusca , dincolo de gratiile careia numai Dumnezeu mai poate interveni .
Cetatenii citesc in presa timpului lor istoric, de-a dreptul neputinciosi si cu resemnare ( ca si institutiile statului de altfel ) stiri dintr-o realitate complet paralela cu normalitatea sociala europeana in care , sub ochii cetatenilor si ai camerelor de luat vederi , cetatenii fara aparare sunt batuti salbatic iar politistii aproape omorati :



EFECT. Ies la iveală legături suspecte ale infractorilor cu judecători şi politicieni din zonă

Sursa :http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cum-au-transformat-interlopii-lui-ghenosu-targoviste-in-noua-craiova-198550.html





Ce cred specialistii titrati ai momentului despre aceste fapte abominabile ?!
Multe :

În ţară există cazuri ( s.n.) despre care presa a scris referitor la relaţiile anormal de strânse dintre magistraţi, lumea interlopă şi mediul politic. Acest gen de legături au reieşit foarte bine şi din interceptările din cazul Voicu. Aceste lucruri nu rămân fără urmări la nivelul siguranţei publice. Dacă ne uităm la practica judiciară referitoare la evaluarea pericolului social, vedem că există destule cazuri ( s.n. ) care ne ridică semne de întrebare ( s.n.)".

Laura Ştefan, expert al Societăţii Academice Române (SAR)


Cu alte cuvinte, pentru expertul nostru academic, in tara "exista cazuri" si "semne de intrebare ". Atat.

Sa vedem acum ce vede , intelege si propune din "aceste cazuri" si "semne de intrebare" un cetatean anonim :



5. Agresiunile contra poliţiştilor sunt grave ca şi l 23:37 | 5 Septembrie
Ioan Dumitru

În primul rând, agresiunea asupra poliţiştilor înseamnă agresiune directă asupra tuturor oamenilor( s.n). Aceste cazuri nu pot fi tratate nici cu vreo indulgenţă şi nici ca particulare (s.n.), fiindcă suntem în democraţie şi beneficiem de libertăţi liber alese. Mai mult, aceste cazuri trebuie investigate, şi măsurile trebuiesc luate, având în vedere încadrarea lor în reţele infracţionale criminale globale (s.n.). Politicile europene trebuie de asemenea să cerceteze implicarea oricărui criminal în eventuale reţele infracţionale politice sau interlope naţionale sau transnaţionale( s.n.). De asemenea, pedepsele în agresiuni asupra poliţiştilor trebuie să prevadă mai multe decenii de temniţă în condiţii aparte ( s.n.).

Sincer, dupa ce cititi aceste randuri scrise de un anonim nu aveti impresia ca anonimul si expertul nostru ... ar trebui sa faca urgent schimb de locuri, posturi, functii si salarii ?!


Pana atunci , avem un pachet consistent de opinii care provoaca trezirea , si nu adormirea cititorului. Le citez apropoape integral :



" MODUL DE OPERARE SOVIETIC 09:04 | 7 Septembrie

Ioan Dumitru
Acest caz al atacarii politistilor de catre infractori aflati sub protectia parlamentarilor PSD si PDL nu este unul izolat, ci dovedeste modul de operare al agentilor de tip sovietic de influenta politica si institutionala asupra institutiilor fundamentale de aparare a ordinii si sigurantei publice. Agentul sovietic Vasile Blaga a operat in acest caz prin tacerea profesionist-calculata pentru a intimida atat fortele de ordine aflate permanent in contact cu infractionalitatea in programul de lucru si urmariti de infractionalitate si in viata personala, cat si populatia civila. Acest caz nu este unul izolat, ci este o operatiune sovietica la nivelul intregii Romanii, de intimidare a fortelor de ordine si siguranta nationala, cu efect direct
in subrezirea securitatii europene si in incurajarea infractionalitatii la nivel european. Solicit in mod expres interpelarea Romaniei in Parlamentul European, solicit in mod expres audierea sub forma de interogatoriu a ministrului de interne Vasile Blaga, dupa parerea mea acumulator a numeroase suspiciuni de activitate in sprijinul unor structuri logistice sovietice, interpelarea conducerilor partidelor ex-comuniste PSD si PDL in Parlamentul European si inceperea monitorizarii speciale asupra institutiilor de tip politic din Romania si Europa de Est in vederea identificarii si a altor agenti de influenta sovietica care opereaza la nivelul politic si la varful institutiilor de siguranta si securitate, in scopul anihilarii acestor retele sovietice care activeaza in politica si in conducerile principalelor institutii de informatii si securitatae si siguranta. Din punctul meu de vedere este evidenta modalitatea de operare a lui Vasile Blaga in sensul intimidarii fortelor de siguranta si securittate prin tacerea sa profesionist-calculata. De asemenea, este interesanta zona in care s-a comis aceasta operatiune de intimidare a fortelor de ordine, aceeasi in care a disparut neconcludent fostul dictator nicolae ceausescu, despre al carui deces efectiv nu s-au adus probe concludente, fiind inca suspiciuni asupra existentei unor trasee subterane folosite de diverse retele sovietice in directiile generale Rusia - Europa de Vest prin subteranele lantului carpatin.


26. pardidele politice sponsorizate de clanur 11:01 | 7 Septembrie
Victor
de ce SRI nu urmareste legaturile dintre aceste clanuri si partidele politice care sant sau au fost la guvernare sa vedeti cum oamenii politici de la nivel de comune judete si pana la cei din parlament si guvernsant sponsorizate si mituite de aceste clanuri pentru a influenta pe cei din primarii din plitie procuratura si justitieorgane care sunt la cheremul lor



13. Dintr-o tara necivilizata 04:31 | 6 Septembrie
George
De cate ori citesc cate un articol
despre ceea ce se intampla in Romania am impresia ca ma intorc in timp. Parca nimic nu s-a schimbat acolo si nici nu vad ca ceva sa se schimbe in viitorul apropiat. Politisti, procurori ,judecatori ,interlopi ,toti in aceeasi mocirla. Ti-e si frica sa ma vii acasa in vacanta ,mai ales cu copiii. Nu stii niciodata ce o sa ti se intample si nici macar n-ai cui sa ...


7. Asta-i rezultatul dupa 20 de ani... 00:39 | 6 Septembrie
Madalin
Iliescu-i primul vinovat ca a instaurat hotia securista in Romania dupa uciderea lui Ceausescu. A deschis cutia Pandorei pe care Ceausescu a tinut-o inchisa 45 de ani, cand toti borfasii stiau de frica de pedeapsa cu moartea.


1. Ce sa faci? 21:41 | 5 Septembrie
Martin

Definitia de "Interlop":
interlop
Adjectiv
1. shady
2. suspect
3. dubious
Expressions:
lumea interlopă = the underworld
Au gasit astia o denumire exotica si needucata a criminalilor din Romania
Miine ii vor chema pe pe cei care sparg Banci...."Bancheri nedeclarati"
Pe cel care te calca cu masina...."Accident intermediar neculpabil"
In Romania.....ca la Porci.....Legi si Educatie....NU
In vreo 100 ani veti ajunge pe o treapta pe undeva....
PS
Nimeni nu este fericit sa critice o Tara....dar daca nimeni nu o face....atunci va ramine cum este acum.... "



Sursa : http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cum-au-transformat-interlopii-lui-ghenosu-targoviste-in-noua-craiova-198550.html

2 comentarii:

Unknown spunea...

buna seara...aveti cmv o adresa de mail?ne am intalnit in tren mai demult si am o dilema...ma scuzati ca va intreb aici,dar nu prea ma pricep si metoda asta am gasit.

Sergiu Simion spunea...

Buna seara. Desigur, exista de mult in profilul de pe blog ( sdsimion@gmail.com ).