Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 5 octombrie 2011

Ferma animalelor - 2011

Priviti ( cat de detasat puteti …) imaginile de mai jos*) :.



Daca ati reusit sa nu aveti nici o grimasa , pentru toata lumea raman cateva intrebari fara raspuns :

  1. Ce fel de educatie, valori si sentimente are o persoana care isi permite sa compare, intr-o campanie oficiala, fetele cu vacile, si tinerii cu boii ?
  2. Daca numim consumatorii de etnobotanice „ boi" si "vaci ” , oare ce denumiri pitoresti pot primi dealerii, furnizorii legali acestora,etc. care nu patesc niciodata nimic, dar care primesc intotdeauna bani prin hranirea legala a "vitelor "?
  3. Ce fel de voluntari sunt cei care au acceptat sa „ joace ” in asemenea posturi stupide si umilitoare care vor sa transforme o tragedie sociala intr-o comedie de mahala ?
  4. Ce fel de institutii sunt acelea care permit si aproba un astfel de tratament al cetatenilor din ai caror bani sunt finantate ?
  5. Cat a costat aceasta campanie si cine a incasat banii ?
  6. Daca aceasta viziune (... zootehnica ) asupra cetatenilor este una oficiala, oare cum ar arata oare cea ... neoficiala ?

Cine stie, sa raspunda… Pana atunci, o concluzie este de domeniul evidentei . Acesti decidenti si aceste institutii actioneaza in prezent, dar traiesc in cu totul alt timp istoric.


*) Sursa : http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/ministerul-de-interne-ne-face-vaci-prefectura-ne-pune-iarba-in-gura-vezi-cum-arata-afisele-campaniei-impotriva-etnobotanicelor-592519.html


N.B. Dupa aparitia articolului din Jurnalul National care a semnalat imaginile, acestea au fost retrase.



Niciun comentariu: