Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 12 ianuarie 2012

Teoria semidocta a conspiratiei

Un tanar absolvent al SciencePo ( Stiinte Politice ) şi Ecole des Mines de Paris, care activează în prezent în cadrul unui cabinet de consultanţă în management şi strategie industrială din capitala Frantei , are in Timisoara o intalnire de gradul III cu un taximetrist . Rezultatul dialogului SF este prezentat mai jos :


Domnule, vă spun eu cum stă treaba. Tot ceea ce vedeţi la televizor e o manipulare grosolană a străinilor. Ăia de la FMI şi hoţii din Occident s-au pus să acapareze ce a mai rămas în ţara asta. Ne prostesc că nu avem destui bani, că nu ştim să ne gospodărim, ne obligă să luăm credite de la ei şi apoi să ne vindem tot din casă. Politicienii noştri dau ţara pe bucăţi. Taie şi spânzură ca să facă pe plac acestor interese străine. Ce-am ajuns: ţară bogată, cu oameni muncitori şi gospodari transformaţi în sclavi!

Taximetrist din Timisoara


Cristian Muresan - Paris-Timisoara si retur sau poanta tapului ispasitor

Sursa : http://www.contributors.ro/economie/paris-timisoara-si-retur-sau-poanta-tapului-ispasitor/

Niciun comentariu: