Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 15 februarie 2012

Cod rosu informational

In presa recenta poate fi citita o predictie foarte interesanta facuta de catre un ziarist , predictie care pare citata din "Epoca dezinformarii "a lui Jean Pierre Cathala. Aceasta ne arata ca Romania, desi a intrat in Uniunea Europeana , se indreapta nu catre o societate informationala ( transparenta -n.n.) ci catre o societate duplicitara de gradul doi, sau mai exact catre visul dintotdeauna al tuturor serviciilor secrete , respectiv o societate a diversiunii generalizate . In aceasta viziune , viitorul social romanesc ar arata astfel :


" Ceea ce cred eu este că anul acesta vom fi inundaţi cu false mesaje, false mailuri, false scrisori deschise, false discursuri, propagate doar 10% prin presă (televiziunile au un CNA, ziare au rămas câteva, cu tiraje modeste) şi 90% pe Internet. Va fi un haos informaţional, din care aproape nimeni nu va şti ce să creadă şi ce nu. O parte dintre textele şi informaţiile false vor trece fără urmări, dar o altă parte vor avea efecte. Şi electorale, fireşte, dar aş zice că nu acestea sunt cele mai importante. Important este că, din ce în ce mai mult, punctele de vedere, poziţiile şi acţiunile românilor se vor contura şi se vor consolida pe baza unor informaţii false.

Există vreun mod de a evada din această plasă de paianjen, din această capcană? Da, şi o recomand cu căldură: credeţi numai ceea ce vedeţi cu ochii dv."

Tudor Calin Zarojanu




Sursa : http://www.contributors.ro/media-tech/2012-apocalipsa-informationala/

Niciun comentariu: