Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 22 iunie 2012

Despre secrete


" Orice om are secrete: aventuri amoroase, probleme cu abuzul de substanţe, probleme de sănătate, preferinţe sexuale neortodoxe sau discuţii dubioase cu contabilii. Într-o societate civilă puternică, aceste probleme personale rămân private. Într-o societate în care se practică supravegherea, ele devin pârghii prin care poţi condiţiona oamenii să facă ce vrei tu. Mi-e teamă de efectele unei supravegheri domestice exercitate fără nici un fel de constrângeri: am lucrat la două campanii electorale prezidenţiale în America şi am văzut la prima mână tacticile standard folosite în politica de vârf: non-violente, însă inspirate de mafie. Nimeni nu se sfia să angajeze persoane particulare care se ocupă cu supravegherea persoanelor şi nici să amplaseze microfoane la contracandidaţi. Organizatorii de campanii nu s-au sfiit niciodată să trimită spioni în tabăra adversă - studenţi în practică, personal administrativ sau chiar amanţi - şi oamenii devotaţi petreceau ore întregi răsfoind înregistrările personale ale opoziţiei, în căutare de informaţii. Rezultatele erau folosite în spatele uşilor închise pentru a-şi bate joc de ei, pentru a-i intimida sau a-i strânge cu uşa. "

Niciun comentariu: