Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 2 noiembrie 2012

Lista cu "prioritati romanesti"




Primul manager privat al companiei TAROM a renunţat la funcţie, după ce i s-a pus în faţă o listă cu angajări preferenţiale şi măriri salariale : 



Surse din minister au dezvăluit, pentru EVZ, că austriacul a făcut cale întoarsă după ce i s-a prezentat o listă cu ce angajări în funcţii cheie ar urma să facă în instituţie şi pe ce salarii. Ba, mai mult, i s-a pus în vedere să nu facă concedieri înainte de alegeri: 
" Lista cu câţi piloţi şi şefi de direcţie să rămână şi ce angajări noi, fără concurs, să facă i-a fost prezentată înainte de a semna contractul. I s-a pus în faţă şi cu cât trebuie majorate unele lefuri (s.n.). De exemplu, un salariu de bază de 3.200 de lei, ar fi urmat să crească la 4.700 de lei. Însă austriacul a spus că el a venit să pună în practică planul lui de management (s.n.)". 


Si reactia antologica a oficialului care nici usturori n-a mancat, nici gura nu-i miroase , dar a fost martor la siluirea statului de drept, a legilor, a normelor europene,  si la tot ceea ce s-a intamplat la lumina zilei si fara nici o consecinta in tara lipsei de consecinta :

" Dracu’ ştie... Nu ştiu. Nici n-am negociat salariul " - Valentin Macec, membru CA TAROM şi consilier al lui Silaghi


Sursa :http://www.evz.ro/detalii/stiri/EXCLUSIV-Austriacul-de-la-TAROM-a-refuzat-cumetriile-romneti-1008825.html



Niciun comentariu: