Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

sâmbătă, 2 martie 2013

Anatomia si fiziologia urii in spatiul social romanesc


Degradarea spatiului public romanesc atinge cote sinistre , iar cultura invectivei si  puseul de ura care macina societatea romaneasca si este semnalat de constiintele lucide nu este in nici un fel stopat de catre nici o instanta calificata si  de nici o instanta morala din mass-media si in special de pe Internet ( care de fapt este tot spatiu public ) unde agresivitatea limbajului este confundata cu libertatea opiniei .
Lipsa de interventie a moderatorilor din mass-media si a administratorilor din forum-urile   din spatiul nostru virtual care permit aceste derapaje, este la fel de toxica pentru climatul social general ca strategia de tip non-combat adoptata de CNA care a facut posibila promovarea primitivismului social, vulgaritatii , obscenitatii,  subculturii si cultivarea acerba a instinctelor primare intr-un spatiu social tranformat practic in menajerie si bestiar.




Un diagnostic intelectual  : 


"A trăi în România e ca şi cum ai înota în acid sulfuric" 
Mircea Cartareascu





Si un stop-cadru din infernul social romanesc care  demonstreaza cat de jos au ajuns mentalitatile si comportamentele  unor cetateni , cu concursul tacit al instantelor sociale si morale, dupa mai mult de doua decenii de pseudo-tranzitie : 


OctavianCalin
OctavianCalin Poate a inotat in aceiasi piscina impreuna cu prietenul sau BESE  iar acesta ia tratat apa cu gaze .Dar n-ar trebui sa se planga ,ci sa se bucure ptr ca prietenul BESE ii citeste Levantul de vreo 7 ani si nu-l mai termina .Oricum gestul de a denigra tara este unul urat dar la unison cu celalti de nigratori de tara precum Monica Macovei, sau Cristian Preda. 
ShareFlag
1de artLikeReply
ConstantinDoruRoman
ConstantinDoruRomanApai tu esti urmarit de ghinion, musai sa dai acatiste. De fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca. Si un altul sa strige ura si sa-ti dea like.
ShareFlag
LikeReply
VoicuIon
VoicuIon@OctavianCalin. Sigur ai remarcat ca JIGODIA BASHINARA, Constantin Doru RROM  ANUS, si-a dat MUTRA de PECHINEZ la intors. Ca sa scape de imaginea unei CORCITURI PERUANO-CHINEZE DEGENERATE, pe care o are acum, la varsta de 56 de ani, impliniti in decembrie2012,  a postat imaginea lui din liceu, adica MUTRA pe care o avea cu circa 40 de ani in urma. Este TRIST, este GRAV daca iti ascunzi MUTRA, daca iti este RUSINE de ceea ce ai facut si ce ai ajuns. JIGODIA asta este un FANATIC platit sa-l sustina pe BASHINICA SUSPENDATU pana in panzele albe. Este, de fapt, unul din NEISPRAVITII BOI de la caruta BASHINARA, o JAVRA, un PECHINEZ.  DOBITOCUL si-a schimbat pictograma, cand a constatat cat de mult seamana cu un PECHINEZ. Este al patrulea caz de schimbare a pictogramei, datorita comentariilor mele. SUCCESURI, JAVRA PECHINEZA.
ShareFlag
1de artLikeReply
de art
de art@VoicuIon @OctavianCalin ConstantinDoruRoman e un fost militian,  a primit a treia cizma,are si probleme psihice,ce sa ceri de la un fost boacter de noapte?
ShareFlag
LikeReply
moroyanu
moroyanuCartarescu este un basist care cand deschide gura sa vorbeasca pute a hoit de pedelist, iar cand scrie ceva este ca si cum ar manji cineva cu rahat o bucata de hartie igienica 


Sursa : http://www.gandul.info/magazin/declaratia-lui-mircea-cartarescu-a-trai-in-romania-e-ca-si-cum-ai-inota-in-acid-sulfuric-10620644

Niciun comentariu: