Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 29 martie 2013

Crizele tardive de constiinta morala ale instantelor sociale

Comentariul de mai jos a fost postat la un articol aparut in Revista 22



Foto : Revista 22

29.03.2013 | Sergiu Simion a scris:
O, buna dimineata CNA !(etc.,etc.)! Dupa 22 de ani, institutiile noastre sociale abilitate au brusc o criza tardiva de constiinta morala si fac ceea ce alte state civilizate fac de decenii (!!!) , iar statul nostru trebuia sa faca inca din `90, dar nu a avut acest interes. Acum , dupa ce raul a fost deja facut si dupa ce ai creat si ai stimulat masiv cererea de agresivitate,obscenitate, pornografie si violenta chiar prin mass-media (http://sergiusimion.blogspot.ro/2013/03/stimularea-patologiei-sociale-extreme.html ), iar conturile unora sunt deja pline ochi, poti retrage oferta pentru ca situatia va ramane de fapt neschimbata . Ceea ce nu mai ofera mass-media ofera prin reclama legala alte retele sociale( daca ai cont pe Facebook primesti fara sa soliciti inclusiv reclame cu http://www.nirvanamasaj.ro/ ) . Vor trece alte doua decenii pana cand se va repara raul facut ( daca va mai fi reparat vreodata! ) si nu este clar de loc cine ( si daca) va plati vreodata mutilarea sufleteasca si mentala a acestor generatii. Totusi , mai bine mai tarziu decat niciodata , pentru ca aceasta initiativa sociala reparatorie si asteptata de ani de zile , este o recunoastere implicita , desi tardiva , a crimei sociale comisa cu sange rece timp de peste doua decenii de catre mass-media impotriva propriilor cetateni. 
Sursa : http://www.revista22.ro/cna-noi-reglementari-n-codul-audiovizual-pentru-protejarea-minorilor-23961.html 

Niciun comentariu: