Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 27 iunie 2013

Biciul, cătușele si romanii

Manipularea ordinara a preferintelor populatiei prin mass-media si inducerea unor comportamente "dezirabile" este deja un loc comun . Totul a inceput inca din anii `90 cand intr-unul din cele cateva ziare care apareau atunci, o ziarista plina de altruism recomanda cu multa caldura cititorilor ziarului  sau , negru pe alb,  schimbarea obiceiurilor lor sexuale , elogiind beneficiile aduse de aceasta schimbare respectiv de renuntarea la tabu-urile , interdictiile si traditiile "invechite".   Dupa mai mult de douazeci de ani , un alt ziar si o alta ziarista , pe langa multe alte ziare si multe alte ziariste ,  continua campania de "informare" gratuita a populatiei prin invocarea unor concluzii bizare ale unor "cercetari psihologice" dubioase in timp ce specialistii romani nu au nici o reactie deoarece au, ca de cele mai multe ori ,  alte prioritati .  Citim negru pe alb intr-un cotidian actual : 

" În pofida faptului că preferinţele lor sexuale sunt descrise în cea de-a 5-a ediţie a Manualui Statistic şi de Diagnostic pentru Bolile Psihice (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders – DSM) ca fiind potenţial problematice, persoanele care preferă să se joace cu biciuri şi cătuşe în dormitor sunt de fapt mai sănătoase din punct de vedere psihologic decât persoanele care preferă sexul normal, conform unui studiu. " 

http://www.evz.ro/detalii/stiri/studiu-practicantii-sado-maso-sunt-mai-sanatosi-din-punct-de-vedere-psihologic-decat-adep-1040.html

Suntem indrumati in mod didactic sa citim mai mult pe  Doctorulzilei.ro. 
Aici avem o adevarata revelatie  :



STUDIU: Practicanţii sado-maso sunt mai sănătoşi din punct de vedere psihologic decât adepţii sexului normal
http://www.doctorulzilei.ro/studiu-practicantii-sado-maso-sunt-mai-sanatosi-din-punct-de-vedere-psihologic-decat-adeptii-sexului-normal/

Reactiile cititorilor sunt exact pe masura acestei provocari : 


  1. dorinteodor 
    expresia : “…sănătoase din punct de vedere psihologic…” este inteleasa de fiecare in baza propriilor criterii.  dupa criteriile mele cei care au facut studiul trebuie verificati din punct de vedere psihologic inainte de a li se cere parerea….
  2. asta e din aceeasi gama cu legiferarea gaylor? tu asta care esti doctor aici, iti place sa fii batut un pic cateodata?
  3. Parerea mea este ca autorii studiului au probleme serioase de ordin psihiatric.
  4. Valentin Ciuperca 
    Nu stiu in ce masura biserica ar sprijinii astfel de afirmatii, sau daca astfel de practici pervertite si deochiate se conforma la dogmele bisericesti.
  5. Interesat, o gramada de oameni isi dau cu parerea pe forum, fara sa stie despre ce e vorba.
  6. pana la urma trasul in teapa era o treaba sanatoasa
  7. Terminati dracului odata cu prostiile si papagalicismele aistea !
    Dupa un chestionar online completat de alde nea Caisa din Olanda ( adica frun adept online al BDSM ) si nea Andreas Wismeijer ( probabil idem ) , trag aia si trageti si voi concluzii stiintifice …de sta bre matza-n coada ! Rusinica !
    Bre dottore al zilei , spune bre cum te cheama sa ne intalnim odata pre firmamentul BDSM si sa numaram frunzele de prin copaci.
    Nu va e rusine ma ziaristii si doctorii …  sa pacaliti ( I pak ! , zice cronicaru )  iarasi pre tot rumanu` normal cu haberatille voastre ! Zat !
http://www.evz.ro/detalii/stiri/studiu-practicantii-sado-maso-sunt-mai-sanatosi-din-punct-de-vedere-psihologic-decat-adep-1040.html



In sfarsit, dupa recomandarea anterioara a biciului si a catuselor ( pistolul mai lipseste ! ) un alt ziar si o alta ziarista, cu acelasi altruism si acelasi entuziasm gratuit , recomanda femeilor sa adopte unele din accesoriile si rolurile specifice uneia din  cele mai vechi  profesii din lume pentru ca sa-si traiasca viata "ca-n filme" , probabil pentru ca viata reala este asa cum este si nu altfel :

http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/familie/sex-ca-in-filme-6-scenarii-pe-care-le-poti-transpune-in-dormitor-305307-main_pic5.html

Dupa toata aceasta campanie educativa asidua dusa timp de peste doua decenii  si umar la umar de catre mass-media, ziaristi,  si alti specialisti , putem spune ca romanii s-au integrat in sfarsit  in Europa si in Occident , dar prin dormitor.

Alte domenii alte integrarii nu beneficiaza de acelasi spatiu si de aceeasi sustinere in mass-media romaneasca care de la rolul ei initial de informare neutra a populatiei "din trei surse credibile ", a devenit de fapt o excelenta tribuna a manelizarii si trivializarii limbajului  public respectiv a comportamentelor sociale ( mai exact o tribuna de sustinere a prostitutiei mascate,  pentru ca banul este ochiul dracului si pe deasupra nu are nici miros )  dar si a degradarii ingrozitoare a spatiului public.

Daca in antichitate solutia magica de imbecilizare a unei populatii era deja una clasica  ( "paine si circ" ) , nu este clar daca acum populatia primeste paine prin televizor si ziare, dar "Sex and the City" primeste cu siguranta , si in toate variantele ,  cu varf si indesat si exact sub nasul CNA-ului nostru cvasi- deontologic si pudic  care descopera cu uimire,  dar dupa doua decenii , ca in tara mai avem si minori , care pe deasupra mai au si drepturi !

Urmarea logica a fost suprastimularea sexuala subliminala permanenta  a telespectatorilor si a cititorilor de catre TV, presa tiparita si/sau online , ei fiind practic tratati ca niste sobolani ( dupa unele studii sobolanii se stimuleaza sexual pana mor ! ) iar pretul il platesc , ca intotdeauna ,  cele mai vulnerabile categorii sociale  respectiv copiii , preadolescentii si adolescentii , care devin o prada usoara exact pentru cei care scot bani de pe urma exploatarii acestor pulsiuni , respectiv a inocentei si naivitatii lor .

Poate ca o solutie rationala ar fi , in sfarsit, delimitarea oficiala a zonelor cu stabilimente , respectiv a cartierelor cu felinare rosii si cu tot monopulul lor aferent , de restul fiecarui oricarui oras civilizat si european   pentru ca in acest mod mass-media ar  fi obligata sa revina la rolul ei firesc intr-o societate civilizata si democratica si nu sa devina o instanta care isi trateaza sau isi considera audienta ca fiind formata numai din sobolani .

Niciun comentariu: