Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 4 septembrie 2013

Crin Antonescu , Eduard Hellvig & Ovidiu Silaghi

Motto : 

 Directiva 42." Se interzice judecarea sau chiar criticarea publică a acelor conducători numiţi de către partid, care prin activitatea lor au produs pierderi sau au trezit nemulţumirea angajaţilor.  În cazuri drastice se recheamă din funcţie, fiind numiţi în poziţii similare sau superioare (s.n.). La sfârşit, trebuie puşi în funcţii de conducere şi ţinuţi în evidenţă drept cadre de rezervă pentru perioada schimbărilor ulterioare"


Cristopher Andrew & Oleg GordievskiKGB. Istoria secreta a operatiunilor sale externe de la Lenin la Gorbaciov , Editura ALL, Bucuresti, 1994, p.487-492( Anexa , Directivele NKVD pentru tarile din Est ,1947)



Eduard Hellvig (PNL), fost ministru al Dezvoltării
Edward Hellwig, PNL, fost ministru al Dezvoltarii (Foto : EVZ)

Ovidiu Silaghi
Ovidiu Silaghi ( Foto : EVZ ) 



Probleme cu legea 

Liberalii Eduard Hellvig şi Ovidiu Silaghi şi-au depus ieri demisia din Parlamentul României. Aşa cum a anunţat preşedintele PNL, Crin Antonescu, aceştia au demisionat pentru că vor merge în Parlamentul European, pe locurile lăsate vacante de Cristian Buşoi, numit preşedinte al CNAS în urmă cu câteva luni, şi al Ramonei Mănescu, ce a devenit recent Ministru al Transporturilor.

Trimiterea celor doi la Bruxelles ridică anumite probleme pentru România, cel puţin la nivel de imagine. Astfel, atât Silaghi, cât şi Hellvig au probleme nerezolvate cu Justiţia. În ceea ce îl priveşte pe Ovidiu Silaghi, Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a solicitat, în 19 august, declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi sale penale, sub acuzaţia de trafic de influenţă.
În privinţa lui Eduard Hellvig, în aprilie, Curtea de Apel Bucureşti a decis că acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate, instanţa respingând ca neîntemeiată acţiunea introdusă de Eduard Hellvig, prin care acesta contesta raportul de evaluare întocmit de Agenţia Naţională de Integritate în noiembrie 2012. Hellvig a anunţat că va contesta şi acest verdict.
Trimiterea celor doi la PE pare neinspirată în condiţiile în care România continuă să fie monitorizată pe domeniul Justiţiei.

Sursa : 
http://www.evz.ro/detalii/stiri/silaghi-si-hellvig-recompensati-cu-cate-un-loc-in-pe-1055629.html

Niciun comentariu: