Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 24 septembrie 2013

Moartea in conditiile legii si faradelegii

Stirile din realitatea romaneasca capata din ce in ce mai mult un caracter halucinant in care moartea devine un fapt cotidian. O  societate incapabila sa-si  apere proprii cetateni de ...caini , este perfect capabila sa-si lase aceiasi cetateni sa moara la lumina zilei si sub ochii celor care au obligatia morala , deontologica si sociala , sa le apere vietile pentru ca sunt platiti de la buget sa faca acest lucru . Daca urmariti  in articolul citat mai jos reactiile agentilor sociali  implicati direct sau indirect in gestiunea mortii , din punct de vedere moral acestea nu difera prin nimic de reactiile tortionarilor de altadata si de care justitia noastra si-a adus aminte , dar dupa mai mult de doua decenii  : 



Tânăr mort după o şedinţă de terapie. Salvarea chemată după două ore. Ancheta, la secret


"  Fratele victimei Doru Niţescu, cel care este şi cel care este şi prorectorul UNATC, a fost chemat la poliţie pentru a da declaraţii.  Până în ziua de azi, familia victimei nu a reuşit să afle alte amănunte legate de stadiul anchetei declanşată de poliţie. Poliţistul care se ocupa de caz a declarat membrilor familiei că ancheta poate dura foarte mult, chiar şi un an, deoarece poliţia nu  dispune de 900 de lei, sumă necesară pentru plata laboratorului unde trebuia să se facă examenul toxicologic. Atunci când familia şi-a arătat disponibilitatea de a plăti examenul de laborator, poliţistul a declarat rece: “chestiunea aceasta mă lasă rece”.Am încercat să îl contactăm pe medicul Ramona Herişanu pe numărul de mobil avut în urmă cu două luni dar acesta nu mai era valabil. De asemenea, am sunat la clinica Doctor Irimia din Piteşti unde a avut loc incidentul de mai sus dar programul se închide la ora 16.00 şi nu a răspuns nimeni la telefon." 


Comentarii 



9. Despre "sistemul de fier" din MI si consecintele lui 10:13 | 25 Septembrie
Sergiu Simion
Scris de VALI
Nu stiu, cand se va termina cu aceasta nesimtire a unor "militieni" din M.A.I, cata nerusinare trebuie sa ai, sa declari ca, politia nu dispune de 900 lei, iar mai apoi ,"chestiunea asta ma lasa rece", cu atat mai mult cu cat familia vine cu proprii bani.Cand vor disparea acesti nesimtiti din politie, domnule Ministru de Interne? Sunt multi bani care se duc pe apa sambetei in acest minister, ca ...
Nu este nesimtire, este ceva mult mai rau si complet diferit . Este starea " normala " de dezumanizare din Ministerul de Interne mostenita din sistemul represiv anterior in care pe langa inchisorile politice aveam si o inchisoare sociala generala. Cine a facut armata inainte de 1990 stie ca metodele de "instruire"(= pedepsire) folosite la trupa erau calchiate dupa cele din penitenciare , la fel ca si "metodele" folosite in casele de copii, internate,etc. In 1989 , generalul Mihai Chitac vorbea despre "raceala din Ministerul de Interne" ( a fost singura mentiune oficiala despre acest sistem tabu ) . Mai aproape de noi ( acum aproximativ doi ani, daca nu gresesc in legatura cu asasinul de la coaforul Perla ) un reprezentatant al Ministerului de Interne a spus in direct la TV ca acesta este " un sistem de fier " (n.n.- despre acest sistem societatea civila nu stie aproape nimic). Mai exact , in acest sistem cine se adapteaza si rezista devine exact ca politistul citat in articol, cine nu, clacheaza si devine ori propriul lui agresor, ori agresor pentru ceilalti. Aceasta este poate adevarata cauza ( trecuta sub tacere de specialisti ) a problemelor de comportament care apar periodic in MI , armata ,etc. probleme care nu dispar, pentru ca acest sistem nu doreste de fapt sa se reformeze.



8. Precautii necesare, dar ignorate ! 00:29 | 25 Septembrie                                                                             Andrei


La administrarea acestui medicament apar probleme la 10% din cazuri. De aceea, pacientii injectati trebuie supravegheati obligatoriu 3 ore de la injectie de catre personalul medical. Medicamentul nu trebuie administrat decat in conditii in care se pot gestiona efectele adverse. Se pare ca cei din clinica privata n-au fost in stare de acest lucru, iar medicul psihiatru a fost depasit de situatie.

7. MULTA NESIMTIRE 22:50 | 24 Septembrie
VALI
Nu stiu, cand se va termina cu aceasta nesimtire a unor "militieni" din M.A.I, cata nerusinare trebuie sa ai, sa declari ca, politia nu dispune de 900 lei, iar mai apoi ,"chestiunea asta ma lasa rece", cu atat mai mult cu cat familia vine cu proprii bani.Cand vor disparea acesti nesimtiti din politie, domnule Ministru de Interne? Sunt multi bani care se duc pe apa sambetei in acest minister, ca de exemplu salariul pe care il primeste acest "militian" si multi altii.Cand se va face dreptate in aceasta tara, sa nu se mai musamalizeze aceste cazuri si tot timpul mortul sa fie cel vinovat.RUSINEEEEEEEEEEE

Răspunde




6. Cine este dr. Herişanu 17:48 | 24 Septembrie
Eugen
https://www.facebook.com/herisanu.ramona?fref=ts

5. Toate antidepresivele ucid 16:34 | 24 Septembrie
octav
Toate antidepresivele ucid. Pentru asta sunt facute. Pe baiatul respectiv doar la omorat mai repede. Pe Madalina Manole, pe ucigasul de la Perla mai tarziu. Jumatate din Romania e pe antidepresive, cealalta jumatate pe alcol.
Sa-i fie tarana usoara!!
3. eh ha 00:19 | 24 Septembrie                                                                                                                                       rien
Scris de inteli-maus
Ceva articole despre impostura si despre sarlatania din bransa psihologilor ?
Cine se arata circumspect in privinta "psiho", se gasesc apoi o droaie de open-minds (declamativ, priceputi la orice) care sa-l numeasca retrograd si necitit.
faci confuzie intre psiholog si psihiatru, monsieur :)

2. se stie 22:22 | 23 Septembrie
se stie
se stie prea bine ca medicii se acopera intre ei, in comisia de ancheta va fi tot un medic coleg cu cei incriminati.
corb la corb nu-si scoate ochiul!

1. 8732 21:02 | 23 Septembrie
inteli-maus
Ceva articole despre impostura si despre sarlatania din bransa psihologilor ?
Cine se arata circumspect in privinta "psiho", se gasesc apoi o droaie de open-minds (declamativ, priceputi la orice) care sa-l numeasca retrograd si necitit.

Răspunde

Niciun comentariu: