Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 21 februarie 2014

MY World 2015. Cel mai mare sondaj realizat vreodata





ONU a prezentat recent rezultatele preliminare ale celui mai mare si surprinzator  sondaj realizat vreodata la nivel global (http://www.myworld2015.org/) la care au participat peste 1.400.000 de persoane . Daca cele mai multe sondaje au drept tinta un numar mic de tari,  aici s-a urmarit obtinerea unei game cat mai  largi de opinii si dintr-o varietate de țări ( esantionul a fost stabilit la 2.000 de oameni pe țară , suficient de mare pentru a fi reprezentativ ) . 
Ideea din spatele sondajului realizat de catre United Nations Millennium Campaign, United Nations Development Programme , Overseas Development Institute si World Wide Web Foundation , este relativ simpla. Oamenii din întreaga lume au fost întrebați care sunt cei șase factori , din 16 variante posibile , care ar putea îmbunătăți viețile lor și pe cele ale familiilor lor . Rezultatele sunt revelatoare si in acelasi timp alarmante pentru configuratia lumii in care traim. 
In esenta , si cum era de asteptat,  ceea ce vor oamenii ( si nu sunt de fapt decat lucruri de mare bun simt ), nu toate guvernele lumii pot asigura , probabil pentru ca nu sunt nici oneste,  nici responsabile :







( MyWorld/U.N.)










Sursa :
http://www.myworld2015.org/

Niciun comentariu: