Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 17 martie 2014

Activarea matrioselor , caderea mastilor si amenintari deschise pentru USA si EU.




Dupa 25 de ani de pace pentru Europa si de aparenta hibernare a ursului rusesc , USA si UE afla acum cusurprindere ca  rusii au actionat in liniste si tot timpul "pe cealalta parte a lunii",  iar razboiul informational si psihologic ( dar nu numai atat )  pregatit de ei depaseste ca amploare si 1984, si " Matrix".
Avertismentele disidentilor si intelectualilor anticomunisti si cele mai sumbre cosmaruri ale tarilor din Est prind contur intr-o Europa si intr-o democratie occidentala care isi traieste poate ultimele clipe de liniste pentru ca acum intelege si se confrunta cu ceea ce din 1945 si pana acum nu au vrut sa vada, sa auda,  si sa inteleaga.
Dmitri Kiselev, cel mai puternic om din mass-media rusa  ,a amenintat ( voalat ? ) ca USA si UE ca ar putea fi transformate in ... "cenusa radioactiva"  :






http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2014/03/16/russian-tv-host-russia-is-the-only-country-with-capability-to-turn-u-s-into-radioactive-ashes/

Niciun comentariu: