Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 8 aprilie 2014

Despre republica penala sau societatea schizofrenica


Romania devine din ce in ce mai mult o zona crepusculara in care faptele sociale functioneaza dupa o logica intoarsa pe dos si  in care apar declaratii halucinante ce zdruncina increderea cetatenilor in morala publica si in valorile normalitatii sociale  : 



NOU ATAC LA ADRESA DNA. Victor Ponta, față în față cu BARONII PSD: Nici în 1989 n-au putut să ne împuşte pe toţi! Prim-ministrul nu se dezice de cei cercetați pentru acte de CORUPȚIE. Tu ce părere ai? | DEZBATEREA ZILEI





" Nici în 1989 n-au putut să ne împuşte pe toţi. Eu atunci aveam 17 ani şi am ieşit în stradă ca mulţi dintre dumneavoastră, deci cred că nici în 2014 nu se poate întâmpla acest lucru şi cred că proiectele importante pe care le aveţi pentru cetăţenii ţării le veţi desfăşura în continuare "
Victor Ponta


Sursawww.leadersmag.com


"Eu cred că vom lua mai multe voturi, pentru că oamenii ştiu foarte bine. Eu nu mă dezic nici de Adrian Duicu, nici de Prioteasa ( preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, urmărit penal într-un dosar privind licitaţiile trucate - n.r.), nici de toţi ceilalţi care, doar pentru că sunt din judeţe unde PSD-ul stă foarte bine, au probleme, ştiam cu toţii acest lucru că asta se va întâmpla până în noiembrie"
Victor Ponta




alexandra la 08 aprilie14:20 a spus:
Este de neconceput ca seful guvernului din tara noastra Victor Ponta, sa ii apere pe cei care fura, care au procese pe rol, care sunt evazionisti dovediti da catre organele care ancheteaza cazurile si sa vina si la televizor sa le ia apararea! De necrezut - toti alegatorii sa se gandeasca bine daca vor mai vota vreodata cu V.Ponta - indiferent pentru ce post va mai indrazni sa candideze! Pana acum nici un sef de guvern , nu a mai facut asemenea obraznicie si pe fata! pe ce maini e tara asta????
http://www.evz.ro/ponta-da-astazi-ochii-cu-baronii.html#comments

Niciun comentariu: