Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 3 iunie 2014

Overview Social Media (Romania)



Infograficul de mai jos ( cu toata incertitudinea, subiectivismul si marja de eroare inevitabile unei analize cantitative si posibil partizane ) ofera o imagine sugestiva a oceanului informational in care se scalda romanii si a uriasului proces de gestare a opiniilor politice, sociale,etc. respectiv a sistemelor de valori concurente din societatea romaneasca. 
Elementul de noutate  il reprezinta diminarea drastica a rolului si ponderii presei care in trecut domina puternic acest proces , dar acum reprezinta numai un element de context care tinde sa fie surclasat de alte componente ale universului mediatic care nu mai pot fi influentate si controlate la fel de usor ca presa traditionala si agentii ei de influenta .





OVERVIEW SOCIAL MEDIA 
Romania



Sursa :  http://www.zelist.ro/blog/overview-social-media-in-ro-lunile-martie-si-aprilie-2014/



2 Responses to “Overview Social Media in .RO – lunile Martie si Aprilie 2014”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » Zelist Monitor – acum si cu ask.fm Says:
    […] –  206,527 postari (perechi intrebari+ raspunsuri) -  123,480 intrebari unice -  20,384 useri unici au pus intrebari (neanonime) -  36,680 useri unici au raspuns la intrebari ———————- Ca sa va dati seama cat de mult continut e acolo, sa ne uitam un pic la Instagram pe aceasi zi (14 aprilie) 8391 useri unici care au postat  13100 media (photo+video) Sau sa comparam cu comentariile pe paginile publice la nivelul unei luni:  circa 3.5 milioane la nivelul lui aprilie. Mergand pe cifrele masurate acum doua zile, inseamna ca la nivelul unei luni vom vorbi de peste 6 milioane de postari (pereche intrebare+raspuns). Destul de bine, indiferent de ce tip de continut am folosi pentru raportare. […]
  2. Social media în România - aprilie 2014 Says:
    […] Infograficul e făcut de Zelist. […]




infographic_piramida_martie_2014
Sursa : http://www.zelist.ro/blog/wp-content/uploads/2014/05/infographic_piramida_martie_2014.png


Overview social media Februarie 2014
Sursa : http://www.zelist.ro/blog/overview-social-media-in-ro-luna-februarie-2014/


Niciun comentariu: