Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 17 noiembrie 2014

De la victoria diasporei in ultimele alegeri , la confiscarea ei

Un articol aparut recent pe platforma Contributors.ro incearca sa confiste miscarea romanilor din diaspora si miscarile ulterioare din tara in interesul deja celebrei miscari "#Uniti salvam":



Adrian Maris - Antena 3, dati-mi mama inapoi !



” 2013, 8 septembrie, duminica seara. Pe oriunde ai fi urcat scarile de la metrou inspre afara, la Universitate, Romana, Victoriei sau Stefan in acel weekend, se facea din ce in ce mai auzit un ritm. Era ritmul batut de peturi de jumatate de litru, umplute cu monede sau pietricele. 20.000 de oameni. Uniti, salvam Rosia Montana! “In tot acest zgomot, m-a sunat tatal meu. I-am spus ca sunt la proteste si s-a speriat putin. M-a rugat sa am grija de mine, sa nu patesc ceva… ”http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/fericirea-protestele-rosia-montana-1_523174dfc7b855ff56742319/

Da, si ?! Desi sunteti atat de tanar, ceea ce faceti dvs apeland la Malina Chirea ( vreo eroina probabil ) , mama, tata, unchiu`, frate, sora , fiica & “tinerii corporatisti din Centrul Vechi” ( ?! :) ) ) si la sentimentele materne , se numeste manipulare ordinara.
Mai exact , profitati de victoria recenta a romanilor si vreti cu orice pret sa faceti legatura intre “#Uniti salvam” de atunci si evenimentele recente care pot aduce cu adevarat schimbarea, tragand spuza pe turta lor si victimizandu-va drept golani vanati de Antena 3.
Putina decenta , va rog . Ne aflam in 2014 , romanii si-au ales deja un nou presedinte si vorbim de evenimente initiate de romanii din diaspora si de tinerii de aici fara sticle cu pietricele , nu de activistii anarho-socialisti progresisti de tip nou gen Mihai Bumbes, Victoria Stoiciu, Vasile Ernu, etc . ( http://sergiusimion.blogspot.ro/2014/06/portretul-activistului-anarho-socialist.html ) care au confiscat Piata Universitatii anul trecut.
Ca sa nu mai existe dubii, nu exista nici o legatura intre evenimentele de acum care pot schimba in bine soarta Romaniei , si cele de anul trecut care v-au extaziat pe dvs si carora le faceti reclama aici chiar si dupa un an de zile .



Prostu' satului spune:

Am impresia ca-l insultati pe autor, d-le Simion – asta ca tot faceti apel la decenta (decenta altora, se-ntelege). In esenta, il faceti mincinos.
“Ca sa nu mai existe dubii, nu exista nici o legatura intre evenimentele de acum care pot schimba in bine soarta Romaniei si cele de anul trecut care v-au extaziat pe dvs si carora le faceti reclama aici si dupa un an de zile.”
Exista cel putin doua legaturi, d-le Simion. Una este chiar dl. Maris, cealalta sunt eu. Mai sunt (multe) altele. Asta, desigur, daca nu cumva si dansul si eu suntem niste mincinosi. Si, fireste, ori prosti, ori activisti anarho-socialisti-progresisti. Ori amandoua.
Altfel, desigur, e bine sa nu existe dubii. Si pentru ca veni vorba… dvs. cum de sunteti ATAT de sigur ca nu exista nicio legatura???
  • Sergiu Simion spune:
    Aveti impresia . In ceea ce ma priveste, mi-am exprimat opinia si mi-am argumentat-o. Daca aveti o alta opinie, va rog sa o argumentati . Ar fi chiar foarte interesant pentru cititori sa demonstrati legatura intre activistii anarho-socialisti-progresisti de tip nou de anul trecut si reactia recenta a diasporei care a declansat revolutia de la alegerile prezidentiale de acum.
    Faptul ca autorul si dvs ati participat anul trecut la miscarea “#Uniti Salvam” este admirabil din punctul dvs de vedere , dar nu are nici o legatura cu ceea ce s-a intamplat . Bineinteles, aveti dreptul la o opinie complet diferita.
    N.B. Nu cautati atac la persoana sau insulte acolo unde nu exista , dar daca tot va intereseaza aceste comportamente ( personal , le detest ) le gasiti inventariate aici ( http://sergiusimion.blogspot.ro/2013/10/mic-tratat-despre-teoria-si-practica.html)

Niciun comentariu: