Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 13 aprilie 2015

The Russian Laundromat



RISE Project a muncit, în cadrul Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP), împreună cu jurnaliști din Republica Moldova-RISE Moldova, Rusia, Marea Britanie, Letonia și Bosnia-Herțegovina la investigația “Laundromatul Rusesc”, care a dezvăluit, în a doua parte a anului trecut, o uriașă operațiune de spălare de bani condusă de la Moscova. Este vorba de suma de 20 de miliarde de dolari care a fost transferată ilegal din Rusia în Uniunea Europeană prin intermediul unei bănci de la Chișinău. Masivele mișcări de bani negri au generat corupție pe teritoriul mai multor țări între care și în Republica Moldova unde schema de spălare a banilor a angrenat judecători, polițiști și bancheri corupți. Jurnaliștii RISE au descoperit că unele dintre băncile rusești implicate în operațiune au fost conduse de către Igor Putin, vărul președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

Rise Project





The Russian Laundromat

Niciun comentariu: