Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 8 mai 2015

Un razboi informational, ideologic si psihologic fara precedent in istorie


Dupa momentul de gratie al anului 1989 , intreaga Europa si intreg Occidentul au fost prinse pe nesimtite intr-un vartej infernal in care toate valorile fundamentale ale culturii si civilizatiei europene si occidentale sunt sub asediu si demolate sistematic. 
Paradoxul este acela ca pe masura ce moralul Europei si al Occidentului este in cadere libera, Rusia a declansat un razboi total ( informational, ideologic si psihologic ) impotriva lor prin care vrea sa reseteze intregul sistemul de valori culturale si morale al Occidentului , sa disloce si sa translateze reperele ideologice , axiologice si morale si sa rescrie istoria reprosand acest lucru exact adversarului pe care si l-a desemnat singura. 
Ceea ce vedem acum este doar varful unui aisberg urias . In realitate, ceea ce recent a devenit vizibil pentru toata lumea isi are originea in cursul  de "Psihopolitica" inaugurat L.P.Beria in 1936 ,curs care nu a fost niciodata abandonat , ci doar perfectionat si adaptat noului mediu virtual . 
Razboiul informational dintre Est si Vest se refera nu numai la granitele europene redesenate de Putin , ci si la judecata  morala a comunismului si nazismului , judecata respinsa total de Rusia care respinge orice asemanare si orice comparatie intre Hitler si Stalin, ultimul fiind considerat si acum erou national.
Miza acestui razboi este rezumata cel mai bine chiar de Rusia care l-a provocat, si in doar cateva propozitii : 


" I am also concerned that politicians in some countries, particularly in Western Europe, in the United States, purposely try to rewrite history, to twist history, to put, for example, Communism and Nazism on one level (s.n.). And this is not true." 
Sergey Ivanov, Head of the Russian Presidential Administration 

West rewrites history to alienate (s.n.) Russia – Kremlin administration head  
 http://rt.com/politics/official-word/254805-sergey-ivanov-victory-day/

Niciun comentariu: