Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 8 septembrie 2009

Harta clanurilor din Romania

Harta clanurilor nu dintr-o tara halucinanta ci din Romania reala



http://www.gandul.info/stiri/harta-clanurilor-interlope-din-romania-vezi-cine-este-stapan-in-orasul-tau-8064561




"Romania este o tara sigura"

Nicoleta Savin, jurnalist




















Un fost prim-ministru ( actualmente "liberal" ) in vizita la domnu` Bercea Mondialu` // Un sef al Politiei ( actualmente "pensionar" ) in vizita la un " dusman de clasa "


Sursa 1 : http://www.ziua.ro/pics/2009/09/08/1252345363.jpg

Sursa 2 : http://ro.altermedia.info/images/solojan-scrasnet-si-bercea-mondial.png

Sursa 3 : http://www.ziua.ro/pics/2009/08/17/1250486069.jpg





" Noul proiect de Cod Penal asimileaza infractiunea de colectare de "taxa de protectie" - oricum greu de probat si protejata cu un zid al tacerii - cu "santajul" (art. 207 C.P.), dar multi dintre cunoscatorii fenomenului considera ca cele doua infractiuni ar trebui judecate separat. Prin neincriminarea separata a "taxei de protectie", este salvata crima organizata, care va ramane mereu ascunsa in spatele santajistilor de colt de strada."
Sursa : http://www.ziua.ro/display.php?data=2009-09-08&id=258241


" Bercea Mondialu' s-a inrudit de-a lungul timpului cu mai multi actori de pe scena politica romaneasca. El are 9 copii, 7 baieti si 2 fete carora le-a ales nasi celebrii.
Printre ei figureaza si Theodor Stolojan - unul dintre liderii importanti ai PD-L. Stolojan l-a botezat pe Printisor, fiul lui Bercea Mondialu'. Pe lista nasilor lui Bercea Mondialu' mai figureaza judecatoarea Maria Huza si Gabi Diaconu, fost vicepriamar al Slatinei, actual consilier judetean."

Sursa :http://www.romaworld.ro/politic/bercea-mondial-a-fost-uns-presedintele-tuturor-romilor.html



N.B. Dar ce ne facem daca acesta este numai varful aisbergului ?! Daca mai adaugam pe aceasta prezentare si harta clanurilor aferente criminalitatii "economico-financiare" ( nu mai vorbim de alte "structuri" mai vechi sau mai noi... ) cum se spunea in limbajul de lemn de altadata, ne putem intrebarea cam ce loc mai ramane pe aceasta harta a batelor, nefericitilor cetateni romani platitori de taxe si impozite "intr-o tara sigura ", cetateni "prosti" de pe urma carora traiesc toti "desteptii".

Niciun comentariu: