Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

duminică, 20 septembrie 2009

O fantomă pe locul 5 în topul firmelor româneşti

O fantomă pe locul 5 în topul firmelor româneşti

Ocupanta locului 5 în clasamentul întocmit după profitul realizat în 2008 funcţionează într-un sediu fictiv şi nu are niciun salariat :


"American European Marketing&Enterprises a realizat anul trecut un câştig mai mare decât Romgaz Mediaş, ArcelorMittal Galaţi sau Carpatcement Holding SA. Compania, despre care până acum nu s-a auzit nimic, a depus la Registrul Comerţului un bilanţ contabil din care reiese că a avut în 2008 un profit de 747.619.052 de lei, la o cifră de afaceri de 747.630.000 de lei. La un curs mediu de 3,6 lei/euro, înseamnă că această societate a atins performanţa de a înregistra un profit zilnic de peste o jumătate de milion de euro. La asemenea sume ameţitoare te aştepţi să fie vorba despre un furnicar unde mii de muncitori trudesc clipă de clipă pentru ca motorul economic să funcţioneze la capacitate maximă. Surpriză însă: firma nu are niciun angajat cu carte de muncă.
Sediul declarat al misterioasei companii este pe strada Văii 41, din satul Fîntâna, judeţul Braşov. La adresa respectivă locuieşte însă o familie modestă, care nu a auzit în viaţa ei despre American European Marketing&Enterprises. Mai mult, oamenii se uită cruciş atunci când li se spune ce „comoară” găzduiesc fără ştiinţă în propria casă şi li se arată cifrele cu multe zerouri în coadă pe care le rulează această societate. Nici ceilalţi localnici nu cunosc mai multe, iar primarul comunei de care ţine satul Fîntâna se declară uimit de o astfel de veste. Şi totuşi, firma există şi face profituri uriaşe."


Sursa : http://www.sfin.ro/articol_17578/o_fantoma_pe_locul_5_in_topul_firmelor_romanesti.html





Comentarii din aceeasi sursa :

" Tati... invata-ne si pe noi cum se face o jumatate de milion de euro pe zi si pe cuvant ca nu-i mai credem pe ziaristi! Sincer sa fiu, mai degraba le dau lor crezare... Sediu fictiv, fara angajati... Sa fim seriosi! Cand se va face lumina, cred ca multi or sa conspecteze cu creionu' in mana planul vostru de afaceri :))))

De Sunt omul tau pe 18.09.2009 la 15:28


Nu uitati, nu tot ce e scris de presa este conform cu adevarul. In Romania, majoritatea iti dau prezumtia de vinovatie, iar dreptul la informare reala este adesea incalcat. Mai trebuie sa va ganditi de doua ori cand scrieti denigrator despre cineva. Unii pur si simplu sunt suferinzi de paranoia. O zi buna la toti cititorii.

De Alias pe 18.09.2009 la 15:09


Firma de apartament dintr-o casa de chirpici , dintr-o fundatura uitata de D-zeu , ruleaza sume ametitoare ... Allooo serviciile ce faceti, dormiti in bocanci..??

De virgil pe 17.09.2009 la 18:05


Este incredibil? sa intelegem din asta ca BNR nu stie nimika, ca nu vede un flux de numerar asa de mare? este imposibil (daca se doreste) ca SRI sa nu stie ceva, avand in vedere ca in acest top sunt prezente si companii de interes national. Cine sunt acei actionari de au asa de multi bani si nu stie nimeni de ei?...numai in Romania se poate intampla asa ceva. ma si fac sa rad aia ca au declarat un profit asa de mare, dar nu este impozabil.

De radu pe 16.09.2009 la 19:34


sunt fericita ca traiesc in Romania!!!!!!!!daca traiam in alta tara nu aveam parte de atatea paradoxuri ca aici,numnai la noi se intampla asemenea minuni. Cine de la Registrul Comertului a inregistrat sediul acestei firme? eu cand mi-am infiintat firma mi-au trebuit, pentru sediu,actele in original(acte de proprietate). Asadar eu as putea sa-mi fac sediu fictiv la Palatul Cotroceni?! Aici imi miroase si a spalare de bani. Asa ca adevarul e dincolo de noi pentru ca la noi sunt multe ``FILES X``!

De monidore pe 15.09.2009 la 11:34 "

Niciun comentariu: