Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 11 martie 2013

Romania nu ofera suficienta protectie propriilor cetateni

Cel mai crunt diagnostic social respectiv al mentalitatii de tip comunist dupa care este guvernata si acum Romania este pus de catre un ministru occidental : 

Ministrul Imigraţiei din Canada: România nu oferă suficientă protecţie propriilor cetăţeni.



România şi Bulgaria nu se află pe lista "ţărilor desemnate" publicată, în decembrie, anul trecut, de Guvernul de la Ottawa. "Ţări desemnate" sunt considerate acele state care oferă protecţie propriilor cetăţeni care nu sunt nevoiţi să ceară statutul de refugiat. Jason Kenney, Ministrul Cetateniei si Imigratiei din Canada susţine că România nu se va afla nici în viitorul apropiat pe această listă deoarece nu respectă criteriile legale(s.n.). Nici vizele turistice nu vor fi eliminate prea curând iar visul românilor de a călători fără restricţii în Canada se amână pe termen lung.

Sursa : http://www.evz.ro/detalii/stiri/ministrul-imigratiei-din-canadaromania-nu-ofera-suficienta-protectie-propriilor-cetateni-102.html



Niciun comentariu: