Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 12 iulie 2013

Functia doboara gradul sau justitia romaneasca cu doua viteze

" Toti sunt egali , dar unii sunt mai egali decat altii !" 
George Orwell


Victor Babiuc va executa pedeapsa de doi ani de închisoare în regim deschis


N.B. " Armata ( in N.A.T.O.) este pe grade militare si nu pe functii ( M.Ap.N.) dupa sistemul sovietic, in care functia "doboara" gradul."


Mediafax Foto//Adel Haddad


http://www.gandul.info/stiri/victor-babiuc-beneficiaza-de-ceea-ce-becali-nu-a-primit-va-executa-pedeapsa-de-doi-ani-de-inchisoare-in-regim-deschis-11118405
http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-15172965-victor-babiuc-executa-pedeapsa-2-ani-inchisoare-regim-deschis.htm




Comentarii 

  • Babiuc- Doamne, milueste-ne si pe noi !(Vineri, 12 iulie 2013, 12:39)
    hotnewsfil [utilizator]
    DEX :
    MILUÍ, miluiesc, vb. IV. Tranz. l. A da cuiva de pomană. ♦ Spec. (Înv.) A face o danie; a dărui. 2. A se arăta milostiv (1) față de cineva; a se îndura de cineva. – Din sl. milovati.
    Babiuc a semnat schimbul de terenuri !
    Daca a semnat, a facut un act crestinesc, de milostivire, pentru robul lui Dumnezeu, prea-credinciosul si prea-cinstitul Gigi.
    Daca terenul cu care Babiuc l-a milostivit pe Sfantul Gigi ar fi fost proprietatea sa (a lui Babiuc), ar mai fi fost el la fel de milostiv cu oierul?
    Babiuc n-a dat de la el, a dat 'de la stat' (din proprietatea comuna, adica a numanui).
    Fiind vorba de propritatea statului, data lui GIgi, judecatorii au fost milostivi cu Babiuc.
    Rasplata judecatorilor va veni direct din ceruri, ca urmare a rugaciunilor ciobanului din Pipera, facute din palatul aurit de la sosea.

    • +3 (3 voturi   
      Justitia umbla cu capul spart in Romania(Vineri, 12 iulie 2013, 13:18)
      tanase_v [utilizator]
      1. Faptasul, angajat al Statului Roman pe care l-a si devalizat, primeste aprobare pentru regim deschis.
      Las la o parte ca un Faptas a primit aceeasi pedeapsa ca si complicele

      2. Asta in timp ce Complicele, care n-are nici o legatura cu Statul Roman, ramane in regim inchis si cu pedeapsa marita cu 6 luni :
      - "ca a dat o mita" despre care UEFA a spus ca nu e mita
      - si ca a sechestrat hotii care ii furasera masina "2 ore intr-un bar", asta in timp ce procurorii si militienii care au sechestrat 120 de copii , timp de 2 ore in clasele unui liceu sunt bine mers
      (copii care aveau doar calitatea de Martori si nu fusesesera Citati)

      3. Iar pentru altul care Plagiaza zeci de pagini mai ceva ca un Xerox, Justitia da Neinceperea Urmaririi Penale?
      De ce nu vrea Justitia sa vada ca "Xeroxul e Xerox"?
      Nu cumva doar pentru ca Plagiatorul Coabiteaza si pentru ca si-a pus ruda Ministru Justitiei, mai rau ca pe vremea lui Ceausescu?

      4. Alt faptas, tot angajat la stat, Infractorul Nastase, care a devalizat statul Romana vanzand pe nimic (600 mil eu), dar pe vecie, toate rezervele de petrol ale Romaniei si jumatate din rezervele ei de gaz nici macar nu este intrebat de Procuratura pe aceasta tema si sa lafaie in n-case ale caror preturi depasesc de mii-de-ori salariu pe care l-a castigat fiind toata viata lui un anagajat la Stat. Nici Faptasul Nastase nu este intrebat nimic dar nici Complicele sau OMV-ul care spoliaza Statul Roman (platind initial doar 600 mil EU) si realizand un profit, an de an, de 1 miliard de eu


      5. Alo, Maior de la SRI , copiii care au copiat "sunt o vulnerabilitate pentru cea mai importanta resursa a tarii : tineretul" (citat din tine), dar hotii care au dat petrolul tarii pe nimic si au devalizat si ei alta resurse importanta a tarii: petrolul si gazele?

      Unde era SRI-ul cand s-a facut tranzactia ? De ce n-ai iesit ieri si de ce n-ai spus ca vinderea petrolului tarii pe nimic e tot o vulnerabilitate?

      • +3 (3 voturi   
        doamna legata la ochi a justitiei... (Vineri, 12 iulie 2013, 13:24)
        Father Nicky [utilizator]
        ...nu pare deloc impartiala si echidistanta, judecand si hotarand in mod diferit pentru condamnatii din aceiasi cauza! Balanta nu este in echilibru si sabia dreptatii taie stramb!
      • 0 (0 voturi   
        Doarme Masoneria? (Vineri, 12 iulie 2013, 17:27)
        Kappa [utilizator]
        Nu doarme.
        Si-atunci gulerul alb trece in regim deschis, deh, sa aiba timp omu' sa unelteasca pt.propasirea lumii iar ciobanul dupa gratii.
        C-asa-i in tenis...

        Niciun comentariu: