Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 24 iulie 2013

Nada Al-Ahdal si o lume bolnava




Fetița din Yemen a fugit de acasă, la unchiul ei, când a aflat că părinții săi au fost de acord să o mărite cu un bărbat care locuiește în Arabia Saudită. Fetița a făcut o plângere la poliție împotriva mamei sale și pledează pentru inocența copiilor care sunt obligați să se căsătorească împotriva voinței lor.

În clipul de trei minute publicat pe YouTube, Nada Al-Ahdal spune că ar prefera să moară decât să se căsătorească acum și cataloghează mariajul la copii drept "criminal".
"Unii copii se aruncă în mare și sunt morți acum. Nu este corect, sunt nevinovați!", spune fetița, care crede că un mariaj i-ar răpi șansa la educație și la o viață normală.


"Ne-au ucis visurile, au ucis tot ce aveam în noi! Asta nu e educație, este pur și simplu criminal", continuă fata. Ea povestește apoi  cazul mătușii sale, care s-a căsătorit la 14 ani. După un singur an, "a turnat benzină pe ea și și-a dat foc". 

În numai trei zile, imaginile au fost preluate de câteva dintre cele mai importante canale media din lume. Într-un material realizat de o televiziune de limbă arabă, tatăl fetiței a fost de acord să nu o căsătorească până va împlini 17 ani.

Sursa :  http://www.evz.ro/detalii/stiri/fetita-de-11-ani-mai-bine-mor-decat-sa-ma-casatoresc-acum-imaginile-care-au-emotionat-in-1049096.html

Niciun comentariu: