Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 13 noiembrie 2013

Valorile penale ale politicii romanesti





" O imagine care spune mai mult decât o mie de cuvinte despre mentalitatea şi valorile celor care acum controlează România. Un condamnat pentru fapte de coruptie, aflat în suspendarea executarii pedepsei, trasează sarcini la Consilul National PSD. Prezenta lui Năstase la acel prezidiu expune faptul că cei care deţin acum Puterea nu au niciun respect pentru lege, pentru o sentinţă judecătorească şi mai ales pentru ideea de cinste, onestitate şi corectitudine.
Respectul acordat condamnatului Adrian Năstase expune faptul că PSD este un partid de corupţi, foşti şi viitori condamnaţi, care vor sta cu tupeu la masa deciziilor indiferent de condamnarile pe care le au în cazier.
Este un moment de studiat atent, pentru că oamenii cu aceste mentalităţi sunt cei care ne vor decide destinul pentru mulţi ani de acum încolo. Să sperăm că cei care şi-au asumat războiul cu corupţia şi hoţii din politică vor putea să găsească în anii următori resursele necesare pentru a nu capitula. Partea mai grea a războiului cu puşcăriaşii şi puşcăriabilii abia acum începe.Respectul acordat condamnatului Adrian Năstase expune faptul că PSD este un partid de corupţi, foşti şi viitori condamnaţi, care vor sta cu tupeu la masa deciziilor indiferent de condamnarile pe care le au în cazier. Este un moment de studiat atent, pentru că oamenii cu aceste mentalităţi sunt cei care ne vor decide destinul pentru mulţi ani de acum încolo. Să sperăm că cei care şi-au asumat războiul cu corupţia şi hoţii din politică vor putea să găsească în anii următori resursele necesare pentru a nu capitula. Partea mai grea a războiului cu puşcăriaşii şi puşcăriabilii abia acum începe."
Sursa : Malin Bot

Niciun comentariu: