Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 20 ianuarie 2016

O initiativa de exceptie. Plagiametrul si contratopurile plagiametrice ale agentilor favorizatori ( universitati, institute, publicatii, edituri)



„Societatea românească crede în acest moment că există doi jucători în această ţară: guvernul susţinut de partide şi fraierii. Unul este făcut să dicteze «inteligent» soluţiile, iar ceilalţi sunt făcuţi să tacă şi să facă. Noi am ales să le arătăm că în orice societate civilizată există întotdeauna  o a treia putere, mult mai puternică şi mult mai de temut: aşa-numită «societate civil㻓
Dorin Isoc




Profesorul universitar Dorin Isoc (http://www.contributors.ro/author/dorin-isoc/?bio ) este unul din acei rari specialisti redutabili care dispunand de o formatie tehnica foarte solida ( specialist în automatică cu orientare spre cibernetică, sisteme inteligente şi ingineria sistemelor automate, cu calificări şi competenţă naţională şi internaţională în practica proprietăţii intelectuale ) are preocupari constante in directia refacerii spatiului moral . In 2004 a infiintat Grupul pentru Reformă şi Alternativă Universitară iar in 2012 a infiintat Indexul Operelor Plagiate în România (www.plagiate.ro ) unde a pus bazele primei strategii nationale de identificare si amendare publica a furtului intelectual denuntand public  frauda morala si intelectuala oriunde s-ar afla aceasta.
Fara nici o exagerare,  profesorul Dorin Isoc a reusit sa construiasca si sa ofere societatii romanesti ceea ce Ministerul Educatiei si Cercetarii si toate universitatile romanesti la un loc  nu au reusit sa realizeze in mai mult de 25 de ani , respectiv un instrument valid care desparte impostura de competenta si un punct de sprijin in refacerea spatiului moral si a normalitatii noastre universitare si sociale.
Pe de alta parte , la o evaluare atenta observam ca este singura initiativa cu adevarat eficienta si venita din zona adevaratei societatii civile care reuseseste sa prinda in corzi sistemul nostru corupt si adus in situatia de a nu mai putea nega evidenta.
In sfarsit , este prima ( si singura deocamdata) initiativa puternica din zona societatii civile care depasind zona politicului are un impact semnificativ in societate si in directia refacerii spatiului moral.






Profesorul Dorin Isoc. FOTO: MEDIAFAX





PLAGIAMETRUL SI CONTRATOPURILE 

PLAGIAMETRICE





Sursa : http://www.plagiate.ro/



























 



Index Plagiatori / Opere Plagiate
Sursahttp://www.plagiate.ro/Comune/inspect.crono.htm

































Index agenti favorizatori ( Universitati )
Sursahttp://www.plagiate.ro/Comune/inspect.complici.htm








Index agenti favorizatori ( Publicatii )
Sursa : http://www.plagiate.ro/Comune/inspect.complici.htm








Index agenti favorizatori ( Edituri )
Sursa : http://www.plagiate.ro/Comune/inspect.complici.htm



Niciun comentariu: