Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 21 iulie 2016

Medicul care lua 10 şpăgi pe minut a fost achitat şi rămâne cu averea intactă


Uite popa, nu e popa ...!  Unui medic expert al asigurărilor sociale ( Sebastian Telbis ) angajat al Serviciului de Evaluări Medicale de la Casa de Pensii Caraş-Severin, magistratii i-au pus in 2015 sechestru pe bani, bunuri, un apartament,etc. si i-au fost confiscate sumele care nu au putut fi justificate atunci prin profesia si veniturile sale :


- 107.915 euro, 480 lire sterline, 4.120 USD şi 52.644 lei) 
- 2 carnete cec emise de o bancă din Austria, având solduri de 137.178 euro, respectiv 41.041 euro


Exista in acest caz si o filmare antologica in stilul filmelor cu Charles Chaplin in care acesta este surprins asupra faptei stabilind un record national la primit mita :










Si cu toate acestea, in 2016 printr-o sentinta ( este drept, nu definitiva ...) tot Tribunalul Caras -Severin a ridicat masura obligatorie a sechestrului iar cel in cauza a fost achitat si pentru săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor în formă continuată.
Mai intelege cineva ceva din toate acestea ?!


Sursa : http://www.capital.ro/decizie-soc-medicul-care-lua-10-spagi-pe-minut-a-fost-achitat-si-ramane-cu-averea-intacta.html

Niciun comentariu: