Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 20 iulie 2016

Un fost angajat al Securitatii despre programul guvernului Cioloş : " Un program prea corect si naiv"(!)



" Domnul prim ministru Dacian Ciolos ne-a anuntat ca intram in epoca in care guvernul domniei sale va incepe "sa livreze" rezultate." 




Mircea Cosea 
Foto : ziare.com

Un program prea corect si naiv

"Ar fi nedrept sa critic acest program, desi as avea multe de spus, de la faptul ca nu intruneste elementele conceptuale ( ?!- s.n.)ale unui document  ce se vrea "program" (?!- s.n.) pana la faptul ca nu devine credibil prin trecerea granitei de la eseu teoretic la politica economica( ?!- s.n.).
Ar fi nedrept, deoarece remarc cu obiectivitate buna intentie si determinarea autorilor de a oferi, pentru prima data in ultimile doua decenii ( s.n.) , o viziune extinsa si intersectoriala asupra drumului pe care ar trebui sa mergem in viitor pentru iesirea din zona cenusie a economiei europene .
Nu critic, dar o observatie tot as face: prea e feciorelnic acest program si prea multa moralitate (?! - s.n. )  emana din fiecare paragraf in parte! (?! -s.n.)  "
" Rezulta ca Programul Romania Competitiva este excesiv de economically correct ( s.n.) in timp ce cadrul in care se presupune ca va trebui sa se impuna prin competitivitate este economically incorect (s.n.)

Mircea Cosea

Sursa : ziare.com

Ca sa rezumam , asistam la o ofensiva  impotriva normalizarii sociale *) care tinde sa se instaureze si la noi , este drept, dupa mai mult de un sfert de secol...  



Observatii 


*) Poate nu intamplator acest tip de reactie vine exact de la unii dintre angajatii fostei Securitati  :

Mihailescu si Cosea - ofiteri sub acoperire ai Securitatii 
Senatorul PSD Serban Mihailescu si deputatul liberal Mircea Cosea au fost ofiteri sub acoperire ai fostei Securitati, a stabilit ieri Colegiul Dosarelor. Insa membrii Colegiului. neavand acces la mai multe informatii, n-au putut preciza inclusiv daca au facut sau nu politie politica. 
Sursa :http://www.romanialibera.ro/politica/institutii/mihailescu-si-cosea---ofiteri-sub-acoperire-ai-securitatii--66116

Niciun comentariu: