Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 25 august 2016

Decontul social dupa 26 de ani sau conspiratia statului impotriva cetatenilor



Dreptul la informaţieARTICOLUL 31
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit (s.n.).

(2) Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă (s.n.) a cetăţenilor  asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal .
(3) Dreptul la informaţie nu trebuie să prejudicieze măsurile de protecţie a tinerilor sau securitatea naţională.
(4) Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice(s.n.). 
....*)



Motto
"Politicienii şi presa ar trebui să fie foarte atenţi: dispreţul faţă de argument se va întoarce împotriva lor  . Dispariţia argumentului duce la dispariţia limbajului comun (s.n.) cu ajutorul căruia descriem realitatea . La un moment dat, când argumentul îşi va pierde total rolul reglator(s.n.) în dezbaterea publică, oamenii nu vor mai înţelege problemele reale (s.n.) cu care se confruntă societatea şi le vor nega, acceptând doar ceea ce este facil (s.n.) . Atunci, când vor avea nevoie să adopte măsuri corectoare necesare, politicienii vor descoperi că limbajul şi argumentele lor în favoarea măsurilor corectoare nu vor avea tracţiune (s.n.). Iar fără corecţii nu se poate merge înainte (s.n.).

Lucian Croitoru





Chiar si dupa 26 de ani de la Revolutia din 1989 controlul social si manipularea de sistem de la noi functioneaza cu toate motoarele turate si la intensitate maxima. Dovada o reprezinta ziarul de mai jos care reprezinta intuitiv imaginea lumii romanesti respectiv universul carceral si fantasmagoric in care se invartesc prizonieri si năuci cetatenii Romaniei care incearca cu disperare sa discearna adevarul de minciuna in lumea de farse care este societatea romaneasca .
Mai exact toate sunt inca la locul lor ... Dosarul Revolutiei este in acelasi stadiu ca in ...1990 ( adica zero barat ! ), iar romanilor li se servesc pe tava si cu tot tacamul aceleasi  diversiuni si dezinformari ca in urma cu doua decenii , bulina rosie  este tot la locul ei , pana si eternul Ion Cristoiu ne zambeste victorios si tot din stanga  .







Cireasa de pe tort o reprezinta acum prezentarea  afacerea HEXI PHARMA care initial avea toate ingredientele unei bombe de presa dar care ,  la o noua strigare ,  dupa un principiu clasic in armata ( "La loc comanda !") reseteaza intreaga documentaristica anteriora a cazului transformandu-l din dezvaluirea epocala in ...dezinformarea anului :


Ministerul Sănătăţii a făcut publice rezultatele ultimelor teste de concentraţie ale produselor Hexi Pharma, prelevate din unităţi sanitare din judeţele Mureş, Călăraşi şi Braşov şi efectuate în cadrul laboratorului ICECHIM.
Specialiştii ICECHIM au descoperit produse diluate chiar şi de 4.200 de ori. Produsele sunt folosite de medici pentru dezinfecţia pielii pacienţilor înainte de o intervenţie chirurgicală. 
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Lejer/Sanatate/Dezinfectanti+diluati+de+4+200+de+ori+descoperiti+in+spitale+din  
Noi teste, primele la cererea procurorilor Parchetului General, arata ca dezinfectantii Hexi Pharma aveau o concentratie in limita standardelor Uniunii Europene, adica substanta activa nu a fost diluata. 
http://www.ziare.com/hexi-pharma/dezinfectanti/noi-teste-arata-ca-dezinfectantii-hexi-pharma-nu-erau-diluati-analizele-vor-fi-reluate-in-strainatate-1433636  Dezvăluiri stupefiante din Dosarul Hexi Pharma. "Toate produsele analizate la Cantacuzino au acţiune bactericidă şi fungicidă! Au omorât toţi viruşii, toţi microbii şi toţi fungii!" 
http://www.evz.ro/nu-ratati-editia-tiparita-de-maine-a-evenimentului-zilei-rezultatul-analizei-produselor-hexi-pharma-in-exclusivitate.html

Sa rezumam ( Figura 1 )  modul in care autoritatile si institutiile de la noi se joaca de-a alba-neagra cu sistemul de sanatate, mintea, perceptia si imaginatia cetatenilor in ceea ce putem denumi fara ezitare drept conspiratia sadica a statului impotriva cetatenilor.  Dupa 5 luni de suspans , cartoful fierbinte este aruncat intre Ministerul Sanatatii, ICECHIM, Parchetul General si Institutul Cantacuzino din Bucureşti  lasand cetatenii  cu gura cascata  si cu ochii in soare ca sa creada fiecare ce vrea daca mai poate intelege ceva din lumea in care traieste :


Figura 1
Conspiratia statului impotriva cetatenilor 


Deci, cine minte si cine spune adevarul dintre si intre ... Ministerul Sanatatii, ICECHIM, Parchetul General , Institutul Cantacuzino, Digi24 si EVZ ?!  Prin eliminare si briciul lui Occam,  raspunsul ar fi ceva de genul C62 = … :)) .
Rezulta ca singurele certitudini din societatea romaneasca sunt acelea ca oamenii traiesc sau mor in sistemul sanitar ca la loterie, ca se fura si ca minciuna este un ingredient esential al edificiului social in care onestitatea sociala este un deziderat mult prea indepartat pentru lumea in care traim .
Rezultatul logic este acela ca cetatenii habar nu au in ce lume si pe ce lume  traiesc deoarece oricat ar fi de inteligenti, de informati , de onesti si de bine intentionati,  nu au acces la lumea in care se afla pentru ca aceasta depinde doar de vointa autoritatilor care stabilesc ce este si ce nu este real.
In rest , si dupa principiul "uite popa, nu e popa " , la noi adevarul din societate  nu este in realitate accesibil cetatenilor , ci este doar la cheremul presei, politicienilor si autoritatilor care  il stabilesc si il prezinta dupa cum bate vantul, in functie de context si dupa bunul lor plac intr-o societate-horror in care oamenii sunt prostiti ca sa  nu poata distinge adevarul de minciuna si intr-o societate care din acest punct de vedere nu este  nici deschisa, nici libera, nici democrata.
Cine are contra-argumente , sa le aduca !



Note

*) Si daca nu sunt indeplinite (1), (2), (3) ,(4) , ce se va intampla ??!! Mister total...

Niciun comentariu: