Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 17 mai 2017

Jurnalismul de grota


Intrarea Romaniei in Europa si reintegrarea ei in civilizatia si cultura europeana nu a insemnat acelasi lucru si pentru mass-media de la noi care a parcurs un drum exact invers ! Cum spun deja romanii plecati si poate verifica oricine care ajunge acolo , avem deja cea mai toxica televiziune din Europa si nici cu presa scrisa ( unde ar trebui sa existe un cod deontologic ) nu stam mai bine. 
In mod inexplicabil pentru ceea ce ar trebui sa fie "formatorii de opinie", ziaristii profesionisti au fost primii care au coborat stacheta si au dat tonul in "implementarea" limbajului grobian si a culturii invectivei.
Polemica din exemplul de mai jos in care "acuzatorul" foloseste exact acelasi limbaj ca "acuzatul" este un exemplu elocvent pentru exprimarea suburbana in dialogul public  :  





Cristian Tudor Popescu & Florian Bichir
Foto : B1.ro 





"Omul ăsta ( Traian Basescu -n.n.) a fost zece ani președintele României. Tot ce face acum este... Eu mă simt mânjit cu c.... din cap până-n picioare”

Cristian Tudor Popescu


"Ai dreptate! Chiar ești mânjit de c.... CTP-ule! Pe când pro-zoofil?"
“Tupeul acestui Căpitan Jean-Luc Picard al presei este incredibil. Tupeu obraznic, cum zice Mister Cornel Dinu. Contorsiunile sale încep să semene cu simptomele bolii lui Carré. Popular i se spune simplu: jigodism. O să dăm doar două exemple. Uite, CTP-ule, cităm din tine ca din clasici!"

Florian Bichir


Sursa :


http://www.evz.ro/de-ce-e-manjit-de-c....-ctp.html


http://www.b1.ro/stiri/eveniment/de-ce-e-manjit-de-c....-ctp-bichir-are-tupeu-obraznic-contorsiunile-sale-incep-sa-semene-cu-simptomele-bolii-numita-jigodism-185743.html



Niciun comentariu: