Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 27 iulie 2017

Islamistii lui Putin. Cosmarul de langa noi


Nimeni din Europa nu poate afirma si nu poate sa aduca vreo dovada credibila ca vreunul dintre vecinii Rusiei intentioneaza sa atace aceasta tara. Rusia procedeaza exact invers, se "apara"pentru viitoarele atacuri ale acestor tari instruindu-si cetatenii sa atace ei.
In imaginile de mai jos sunt viitorii "omuleti verzi", respectiv copii si adolescenti rusi care sub pretextul patriotismului sunt spalati pe creier si pregatiti sistematic sa ucida. 




Sursa : English Russia




























Filmul care urmeaza dupa acestea  nici nu mai trebuie tradus, este suficient sa fie vazut ca sa intelegem la ce trebuie sa se astepte in anii si deceniile care urmeaza vecinii Rusiei cat timp "doctrina Putin" va ramane in vigoare .




 



http://adevarul.ro/international/rusia/video-viitoarea-generatie-omuleti-verzi-pregatita-vremea-sovieticilor-tabere-militare-estul-ucrainei-1_5978c07f5ab6550cb882ce6e/index.html

Niciun comentariu: