Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

sâmbătă, 20 ianuarie 2018

Protestul „România spune nu corupției. Toți pentru justiție”


Imagini in direct ( sursa : privesc.eu )  poate de la cel mai tragic si disperat protest al romanilor care a avut loc la noi dupa 1989 . Dupa 30 de ani de la Revolutia din 1989 , cu o clasa politica iresponsabila si o societate civila pasiva , ineficienta si complice direct sau indirect, romanii sunt inca odata SINGURI , in strada si in frig ,  in fata unei puteri politice cinice care a adus tara in haos*) si care de trei decenii scoate oamenii in strada. 
Acum este pe punctul de a transforma statul de drept intr-un stat al penalilor dorind cu orice pret sa decupleze Romania de Europa. 
Save Our Souls...



 

Protestul „România spune nu corupției. Toți pentru justiție”




Colaj de Viorel Miu 




*) Cinismul clasei politice se vede cel mai bine in rezultatul guvernarii pentru care singurele analogii din cultura europeana sunt "Corabia beata" ( Rimbaud) sau "Corabia nebunilor" ( Sebastian Brandt ). 
Ciclul economico-social de la noi  este cea mai buna radiografie a modului in care Romania este guvernata fara busola :





Niciun comentariu: