Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 11 aprilie 2018

Cambridge Analytica . The methods







Nimic nou sub soare. La noi , alegerile " libere" din Romania anului 1990 ( libere doar in sensul ca oamenii nu mai puteau fi arestati pentru opiniile  lor )   , au fost marcate din start  de mesaje extrem de violente in mass-media , manipularea fricilor populatiei si a depedentelor politice si sociale, de  presiuni , amenintari , santaj,etc. si de  tulburari in intreaga tara  . Opozitia a fost blocata si discreditata  pe toate caile inclusiv cu ajutorul TVR ( in sate taranistii si liberalii erau sicanati , huiduiti, intimidati, agresati ,etc.). In realitate nu vorbim de alegeri libere , ci de o monstruoasa frauda morala, politica, sociala si adminstrativa cu un scop prestabilit in care statul a incalcat a n-a oara contractul social . 

Niciun comentariu: