Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 23 aprilie 2010

Manipularea maselor de catre fostii securisti

Pe Internet gasim opinii care nu apar niciodata in mass-media oficiala :



"Manipularea maselor de catre fostii securisti


Fostii securisti ajunsi acum miliardari ataca bunul simt cu posturi de televiziune si flacari de diverse culori.

Ideea este ca legea pensiilor speciale este corecta si trebuie extinsa.

Textele sunt pregatite de psihologi si sociologi(s.n.) iar punerea in scena este realizata de ziargodiile prezente in posturile de televiziune respective.(s.n.)

Nu e usor sa explici unui pensionar cu 400 RON pe luna de ce un semen al lui gras si frumos (parfumat si placut uscat) trebuie sa aiba 10000 RON pensie. (s.n.)

Amaratul nostru a lucrat o viata intr-o fabrica la planuri cincinale pe cand celalalt era diplomat, militar, politist munca grea nu gluma.
Au facultati veti spune. Dar inginerul, contabilul, doctorul nu au ? (s.n.)
Sa le dam si lor pensii de 10000 EURO.

NUUUUUUUUUUUUUU sa pastram lucrurile asa cum sunt. Pensii speciale pentru baietii destepti.

Vor reusi marile noastre posturi de stiri sa-i pacaleasca pe oameni? ( s.n.)
Daca reusesc si legea pensiilor speciale ramane inseamna ca viitorul va fi sumbru pentru cei care nu vor reusi sa acceada la o astfel de pensie."




Sursa : http://forum.realitatea.net/showthread.php?p=800892


N.B. Au reusit .





P.S. Aseara pe Realitatea TV a fost discutat cazul cantaretei de opereta aflata in coma intr-un spital din Bucuresti din cauza unei infectii contractate in timpul unei operatii. Invitati de onoare si vorbind in numele romanilor, aparatori umanisti si empatici ai vietii oamenilor si campioni ai apararii drepturilor lor au fost :


- Ana Birchall ( celebra pentru o demisie inexplicabila din PSD si din viata politica dupa aparitia unui film porno pe care l-a contestat cu vigoare dar care acum revine in prim plan cu si mai multa indrazneala )

- Nicolae Ulieru ( celebru purtator de cuvant al SRI in vremea Pietei Universitatii si Mineriadei din `90 dar care , ca si Iosif Boda , semneaza de atunci condica de prezenta pe platoul tuturor televiziunilor noastre ).

- Sergiu Andon ( ziarist si avocat, suspectat de colaborare cu fosta Securitate , care pentru a apara un patron media de trecutul sau a pus in dificultate tot C.N.S.A.S-ul) .

- Bogdan Chirieac ( ziarist suspectat de colaborare cu fosta Securitate si de implicare in afaceri de mare calibru la limita legalitatii ).


In aceasta discutie in care invitatilor li se cereau "solutii" pentru a salva romanii care mor cu zile prin spitale, a existat o mostra standard de brutalitate verbala " de tip nou " . In timp ce doamna Birchall vorbea , este intrerupta nepoliticos de domnul Chiriac. Doamna Birchall protesteaza si il roaga sa o lase sa continue pentru ca " termina imediat ". Replica fulgeratoare a domnului Chiriac care isi continua tirada " barbateasca " este una sub centura in plan simbolic unde apelativul aparent politicos este numai ocazia de a lovi intr-o lume primitiva care in mijlocul Europei promoveaza intoleranta si insulta : " dumneavoastra va ia cam mult timp sa terminati " . Acesta este climatul real din mass-media unde actorii reflecta in oglinda si acelasi timp promoveaza agresivitatea in spatiul politic si social.

Niciun comentariu: