Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 27 noiembrie 2009

Securitatea redivivus

"The Guardian: Un fost securist a lansat un atac taios la adresa laureatei cu Nobel, Herta Müller"

Romania a reactionat negativ la vestea ca Herta Müller a primit Premiul Nobel pentru literatura, scrie astazi ziarul britanic The Guardian.


Britanicii fac referire la recentele atacuri taioase ale lui Radu Tinu, fost membru al politiei politice. "Radu Tinu, care a recunoscut ca a spionat-o pe Müller in calitate de sef al politiei secrete din Timisoara, unde scriitoarea de origine romana a locuit pana in 1987, a declarat pentru presa romana ca "aceasta sufera de iluzii. Are o psihoza si nu are contact cu realitatea exterioara" , scrie The Guardian.


Sursa : "http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/143403/The-Guardian-Un-fost-securist-a-lansat-un-atac-taios-la-adresa-laureatei-cu-Nobel-Herta-M-ller.html"

P.S. Va exista oare o reactie a "societatii civile" fata de "diagnosticul" pus /"in numele Romaniei?!/ " de catre un membru al Politiei Politice , unei laureate a premiului Nobel ?! Stiti deja raspunsul...

Niciun comentariu: