Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 11 februarie 2016

Reactii la "Legea defaimarii". Ale cetatenilor de rand, nu ale societatii civile sau ale liderilor ei...


Foto : EvZ

"Sa mai citesti si Constitutia, asa, cand ai un pic de timp liber", i-a recomandat cineva.
"Chemati minerii", a scris altcineva, facand aluzie la Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD.
"ROMÂNIA LUI DRAGNEA - ROMÂNIA "1984""
"Condamnatii penali ne fac noua, oamenilor cinstiti, care muncim sa va tinem pe voi nenorocitilor, legi."
"Un condamnat pentru fraudare de voturi vrea sa ne interzica sa mai deschidem gura !!!! Nu mai vrem borfasi condamnati in politica romaneasca !!!! Doar in Romania e posibil asa ceva… un Condamnat nerusinat sa propuna legi !!!"
"Dragneo, ai dat de dracu, te-ai pus cu generatia facebook. De noi nici in gaura de sarpe nu scapi."
"Eu dau like la toti defaimatorii, fara numar!"
"Domnu Dragnea, de astia condamnati definitiv cu suspendare vad ca nu scrie nimic, de ei putem sa ne luam sau sint si ei "distinsi"?"
"Un condamnat s-a gandit sa faca o lege, prin care sa ne inchida gura. Cine crezi, tovarase Dragnea (ca domn nu poti fi), ca o sa respecte o asa aberatie de lege?! Te asigur, tovarase Dragnea, de tot dispretul si scarbea mea si astept sa te vad la puscarie, alaturi de alti tovarasi de-ai tai!
"Domnu' Liviu. Haide dom'le, nici un comentariu pozitiv? Dă-i dom'le 100 lei lui Ștefănescu să scrie ceva frumos despre matale, nu vezi că feisbucu e rău?"
Comentariile lăsate pe pagina de facebook a lui Liviu Dragnea au fost şterse astăzi.

 http://www.evz.ro/dragnea-a-reusit-sa-scandalizeze-pe-toata-lumea.html

Niciun comentariu: